Welkom op de website van Bureau PMO

Bureau PMO is een onafhankelijk bureau dat zich richt op alle mogelijke dienstverlening met betrekking tot projecten en projectontwikkeling. Bureau PMO is specialist in het maken van plannen van aanpak met betrekking tot Social Return On Investment (SROI). Daarnaast is Bureau PMO licentiehouder van MKB Goed Werknemerschap en verzorgt hiervoor trainingen. Bureau PMO biedt op professionele wijze managementondersteuning op permanente, incidentele of projectbasis. Bureau PMO staat voor professionaliteit, kwaliteit en flexibiliteit.

 

Bureau PMO de actieve duizendpoot op het gebied van:

Projectondersteuning

Bureau PMO kan op verschillende manieren ondersteuning geven aan projecten binnen uw organisatie. Zo kan Bureau PMO het projectmanagement

op zich nemen, een project coƶrdineren of de administratie van een project verzorgen. Kijk onze verschillende projecten in ons portfolio.

 

Lees hier over de mogelijkheden van projectondersteuning.

 

 

SROI

Social Return On Investment ook wel ''SROI'' is een methodiek voor het meten van de effecten en het rendement van maatschappelijke projecten. Social Return On Investment wordt op dit moment veelvuldig opgenomen binnen overheid en semioverheids- aanbestedingen. SROI maakt de doelen, stakeholders, investeringen en effecten van uw activiteiten inzichtelijk.

 

Lees hier meer over SROI

 

MKBGW

MKB Nederland heeft een 'keurmerk' voor goed werknemerschap. Hiermee kunnen werknemers bewijzen dat ze over de eigenschappen beschikken waarover een goede werknemer moet beschikken. Wanneer een werkloze werkzoekende het certificaat van MKB Goed Werknemerschap behaalt vergroot dat zijn of haar kans op de arbeidsmarkt. 

 

Lees meer over MKBGW